Bio Sos sojowy
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Vegan Nie zawiera żadnych składników pochodzenia zwierzęcego
-
Nie zawiera cukru Zawiera maksymalnie 0,5 g cukrów na 100 g
-
Bez laktozy Wskazuje na brak laktozy, ale może zawierać śladowe ilości
-
Organiczny Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
-
Bez soli Zawiera maksymalnie 0,005 g sodu lub równoważną wartość soli na 100 g
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Bio Sos sojowy opinii
Based in 1 review
-
5 stars1
-
4 stars0
-
3 stars0
-
2 stars0
-
1 star0
Opis
Bio Soy Bio Sauce wyprodukowany w Azji, według tradycyjnej i starożytnej metody rzemieślniczej. Do stworzenia tego sosu zastosowano organiczne ziarna soi i pszenicy.
Wskazanie
W procesie fermentacji tradycyjnie stosuje się dębowe beczki.
Sposób przyjmowania
Zaleca się sezonowanie ryżu, roślin strączkowych, zup, sałatek, warzyw i gulaszu. Użyj jako zamiennik soli.
Środki ostrożności
Wyprodukowano w fabryce, która wykorzystuje nabiał, jajka, gluten, soję, sezam, orzechy i seler.
Warunki przechowywania
Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu.
Składniki
Woda, sól morska, koji, soja, ziarna pszenicy.
Certyfikat
ES-ECO-019-CTTabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna267 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy11.3 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe27.3 g
-
Białka14 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.