bezglutenowy sos sojowy
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Bezglutenowy Gwarantuje, że zawartość glutenu w produkcie końcowym jest równa lub mniejsza niż 20 mg / kg
-
Sos Sojowy Plusem jest: szklana butelka i optymalna lista składników bez nadmiaru.
Sauce Soja Le plus est : une bouteille en verre et une liste d'ingrédients optimale sans surplus.
Tłumaczone z naturitas.fr
Zobacz oryginał
bezglutenowy sos sojowy opinii
Based in 2 reviews
-
5 stars2
-
4 stars0
-
3 stars0
-
2 stars0
-
1 star0
Opis
Bezglutenowy sos sojowy Yang Tzu to sfermentowany sos pochodzący z Azji, wytwarzany z ziaren soi, wody i soli. Sos sojowy ma intensywny, słony smak umami, który można wykorzystać do wzmocnienia smaku szerokiej gamy potraw.
Sposób przyjmowania
Poleca się go stosować jako dodatek do sushi lub jako dodatek do potraw kulinarnych, takich jak gulasze, sosy i dressingi.
Warunki przechowywania
Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu.
Składniki
Woda, ziarna soi (35%), sól, skrobia kukurydziana, substancja konserwująca: sorbinian potasu.
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna40 kcal
-
Tłuszcze / Lipidyg
-
Nasycone kwasy tłuszczoweg
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe66 g
-
Cukryg
-
Błonnik pokarmowyg
-
Białka3.2 g
-
Sól12 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.