Wyjdź z Himalajów
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Opis
Pochodzi z regionu Pendżabu w Pakistanie, charakteryzuje się kolorem dzięki miseczkom z tlenku żelaza.
Wskazanie
Jest bogata w wapń, żelazo i potas. Uważana jest za najczystszą i najzdrowszą sól ze względu na niską zawartość chlorku sodu.
Jest utożsamiana z różową solą opalową z Persji. Jest to w 100% naturalna sól kamienna, nie rafinowana, bez sztucznych dodatków, bez zbrylaczy, bez dodatków jodu, zachowująca swój różowy kolor dzięki śladom tlenku żelaza.
Pomimo niskiej zawartości chlorku sodu, sól ma przyjemny słony smak.
Sposób przyjmowania
Idealny do wszystkich rodzajów potraw. Bardzo przyjemny także w stosowaniu jako kojąca kąpiel.
Warunki przechowywania
Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu.
Składniki
Himalajska różowa sól.
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.