Skrobia z tapioki ECO
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Bezglutenowy Gwarantuje, że zawartość glutenu w produkcie końcowym jest równa lub mniejsza niż 20 mg / kg
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
-
Bardzo dobry, w użytkowaniu jaki go podaję daje bardzo dobre rezultaty
Muy bueno, para el uso que le doy da muy buen resultado
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał -
Bardzo dobrej jakości, używany do wypieku chleba bezglutenowego
Muy buena calidad, utilizado para hacer pan sin gluten
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał -
Świetne do ciasta bezglutenowego.
Estupendo para las masas sin gluten.
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał -
Nie wiedziałem, ale to daje mi dobre rezultaty
No lo conocía pero me está dando buen resultado
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał
Skrobia z tapioki ECO opinii
Based in 22 reviews
-
5 stars18
-
4 stars4
-
3 stars0
-
2 stars0
-
1 star0
Opis
Skrobia tapiokowa ECO firmy Salutef jest częścią bezglutenowej linii marki, która jest korzystna dla zdrowia i dobrego samopoczucia ludzi, zachowując wartości tradycyjnego rolnictwa i przemysłu
Sposób przyjmowania
Zaleca się stosowanie do formowania ciasta na chleb, ciasta, zupy. Może być stosowany w celu dopasowania do konsumenta
Warunki przechowywania
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Spożywać po otwarciu
Składniki
Skrobia z tapioki.
Certyfikat
ES-ECO-016_CL
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna345 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy0.2 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0.05 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe85 g
-
Cukry0.1 g
-
Błonnik pokarmowy0.4 g
-
Białka0.6 g
-
Sól0.04 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.