Oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
-
Najlepszy olejek jakiego próbowałam od dłuższego czasu
El mejor aceite que he probado en mucho tiempo
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał -
EVOO dobrej jakości w przystępnej cenie.
Aove de buena calidad a precio asequible.
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał
Oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia opinii
Based in 2 reviews
-
5 stars2
-
4 stars0
-
3 stars0
-
2 stars0
-
1 star0
Opis
Oliznaga extra virgin oliwa z oliwek to EVOO, które powstaje na przełomie października i listopada ze starannej selekcji najlepszych oliwek Hojiblancas z samego regionu Guadalteba.
W nosie odważna, intensywna z wysokim aromatem pomidora z gorzkimi zielonymi migdałami z drobnymi akcentami dojrzałych owoców.
Na podniebieniu ślizga się, będąc oleistym, płynnym, słodkim olejem, z dużą osobowością, zaznaczając tony migdałów i pszenicy.
Wybuchowe wykończenie z pikantnymi tonami zamyka to EVOO długim i intensywnym krokiem. Klasyczna, odważna i odważna, taka jest wszechstronna Extra Virgin.
Wskazanie
Ekstrakcja na zimno przy temperaturze masy 24ºC. Bez dodatku wody.
Kwasowość 0,11
Złoto-zielony kolor.
Sposób przyjmowania
Szczególnie wskazany do stosowania na surowo, ale kompatybilny z mieszanymi zastosowaniami kuchennymi.
Spożywaj do smaku.
Warunki przechowywania
Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu.
Składniki
Oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia.
Oliwki 95% Hojiblanca / 5% Arbequina.
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna900 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy99.9 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe16.5 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe0 g
-
Cukry0 g
-
Białka0 g
-
Sól0 g
-
Witamina E21 mg
-
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe78.3 g
-
Wielonienasycone kwasy tłuszczowe5.1 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
4 pytania
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.