Ocet jabłkowy z organicznym miodem lawendowym
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Bezglutenowy Gwarantuje, że zawartość glutenu w produkcie końcowym jest równa lub mniejsza niż 20 mg / kg
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Opis
Alemany Organiczny ocet jabłkowy z miodem lawendowym otrzymywany jest z soku z jabłek z równiny Lleida z dodatkiem miodu lawendowego pochodzącego w 100% z upraw ekologicznych. Jest to projekt oparty na współpracy trzech firm rodzinnych z Lleidy: Badia Vinagres, Cal Valls i Alemany.
Jest to organiczny ocet jabłkowy bez siarczynów i zawiera matkę octu, biofilm powstający pod koniec fermentacji octu, ponieważ nie jest on filtrowany ani pasteryzowany.
Produkt jest częścią naszej istoty; Cenimy bliskość, produkty, które dają nam nasze ziemie oraz współpracę z innymi firmami i podmiotami na danym terenie.
Dzięki łagodnej kwasowości i jedwabistej treściwości nasz organiczny ocet z miodem lawendowym idealnie nadaje się do nadania charakteru Lleidy potrawom, które najbardziej lubisz. Iluzja cydru ze słodko-kwiatowym miodem lawendowym, która nada Twoim potrawom świeży, kwaśny, rustykalny i musujący akcent.
Sposób przyjmowania
-Idealny do winegretów i sosów jako przyprawa do sałatek.
-Doskonały do przygotowywania marynat i innych przetworów wymagających kwasowości, a w tym przypadku do nadania słodkich akcentów z dzikimi detalami.
-Odważ się zrobić sushi i nadaj mu inny, bliższy charakter.
-Dodaj do truskawek, aby podnieść je do kategorii dla smakoszy.
-Do marynowania z octem i świeżymi ziołami dobrą makrelę na kilka godzin i podawać z domowymi marynatami i chlebem z pomidorami.
-Spróbuj nadać mięsom owocowy akcent.
-Odwróć carpaccio na drugą stronę i połącz je z octem i prażonym sezamem. To gwarantowany sukces.
-Skomponuj w chwilę wykwintny i charakterystyczny owocowy, domowy majonez.
-Przygotuj dobrego tuńczyka z inną marynatą i dodaj cytrusowe akcenty, takie jak skórka z cytryny i pomarańczy lub kilka kropli soku. Dzięki kwasowości octu i słodyczy jabłka będzie to eksplozja smaków.
-Spraw, aby gazpacho i salmorejo były bardziej orzeźwiające dzięki naszemu octowi jabłkowemu i miodowi lawendowemu oraz dodaj owoce sezonowe.
Warunki przechowywania
Przechowywać w temperaturze pokojowej, w chłodnym i suchym miejscu.
Składniki
Ocet jabłkowy, miód lawendowy.
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.