Ocet jabłkowy z cytryną
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Ocet jabłkowy z cytryną opinii
Based in 1 review
-
5 stars1
-
4 stars0
-
3 stars0
-
2 stars0
-
1 star0
Opis
Ocet jabłkowy z certyfikatem do Euskal Sagardoa macerowany z cytryną. Niefiltrowane i niepasteryzowane. Ten ocet zachowuje całą swoją aktywność bakteryjną i wszystkie zalety octu.
Sposób przyjmowania
Ten ocet zachowuje wszystkie zalety niefiltrowanego i niepasteryzowanego octu jabłkowego Bio-k.
Maceracja cytrynowa wnosi do octu świeże i słodkie smaki i aromaty, a także wspiera, dzięki właściwościom cytryny, korzyści płynące z octu, takie jak redukcja cholesterolu i szybszy metabolizm tłuszczów.
Ocet ten jest idealny do codziennego spożywania na surowo rozcieńczony z wodą, ale zachęcam również do spróbowania go w sałatkach lub w marynatach.
Składniki
Ocet jabłkowy i cytryna.
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna21 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy0 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe0.6 g
-
Cukry0 g
-
Białka0.4 g
-
Sól0 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.