Ocet balsamiczny z Modeny ChOG
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Nie zawiera barwników Nie zawiera barwników
-
Bez konserwantów Nie zawiera dodatków przedłużających trwałość produktu
-
Made in Italy Produkt wytworzony we Włoszech
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Opis
Pozyskiwany jest z octu balsamicznego z Modeny ChOG, który jest wynikiem niewielkiej produkcji najwyższej jakości, pochodzącej w całości z selekcji winogron pochodzących z rolnictwa ekologicznego i biodynamicznego prowincji Modena.
Uzyskiwany z umiejętnej mieszanki gotowanego moszczu, nadal zagęszczany tradycyjną metodą na bezpośrednim ogniu i octu winnego, nie zawiera żadnych konserwantów ani barwników.
Okres spoczynku w dębowych beczkach nadaje mu intensywny aromat, ostry smak ze słodką, lekko cierpką nutą.
Środki ostrożności
Zawiera siarczyny.
Warunki przechowywania
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu.
Składniki
Ocet winny* (50%), gotowany moszcz* (50%).
* Z rolnictwa ekologicznego i Demeter.
Certyfikat
IT BIO 006
Rolnictwo WŁOCHY
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 ml
-
Wartość energetyczna965 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy0 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe35.3 g
-
Cukry0 g
-
Błonnik pokarmowy0.2 g
-
Białka0.5 g
-
Sól0.01 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.