Niefiltrowany ocet jabłkowy
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Vegan Nie zawiera żadnych składników pochodzenia zwierzęcego
-
Bezglutenowy Gwarantuje, że zawartość glutenu w produkcie końcowym jest równa lub mniejsza niż 20 mg / kg
-
Ecocert Produkt ekologiczny certyfikowany przez ECOCERT
-
Bez dodatku cukru Do produktu nie dodano żadnego cukru o właściwościach słodzących.
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
-
Posiada rozproszone drobinki typowe dla niefiltrowanego octu.
Tem os farrapos dispersos próprios do vinagre não filtrado.
Tłumaczone z naturitas.pt
Zobacz oryginał
Niefiltrowany ocet jabłkowy opinii
Based in 1 review
-
5 stars0
-
4 stars1
-
3 stars0
-
2 stars0
-
1 star0
Opis
Ekologiczny ocet jabłkowy to wysokiej jakości produkt wytwarzany z cydrów z oznaczeniem pochodzenia, octów produkowanych z Euskal Sagardoa, produktu wyjątkowego i innego.
Wskazanie
Skierowany do każdego, kto chce nadać swoim sałatkom lepszy smak.
Sposób przyjmowania
Dodaj kroplę lub żądaną ilość do sałatek.
Składniki
Ocet jabłkowy z Kraju Basków.
Alergeny : BEZ GLUTENU. *z upraw ekologicznych.
Certyfikat
ES-ECO-026-VAS Rolnictwo UE
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna21 kcal
-
Tłuszcze / Lipidyg
-
Nasycone kwasy tłuszczoweg
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe0.6 g
-
Cukryg
-
Błonnik pokarmowyg
-
Białka0.4 g
-
Sólg
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.