ocet z brązowego ryżu
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
ocet z brązowego ryżu opinii
Based in 1 review
-
5 stars1
-
4 stars0
-
3 stars0
-
2 stars0
-
1 star0
Opis
Podczas gdy większość obecnych mirinów zawiera cukier i konserwanty, nasz ryż jest naturalnie fermentowany przez koji z samego ryżu z odrobiną soli dodaną na końcu procesu. Mirin służy do słodzenia i nadaje głębi smaku.
Sposób przyjmowania
Łagodna słodycz Mirin równoważy sos sojowy i jest używana do wzmacniania słodkich i pikantnych sosów, winegretów, marynat i dań z owoców morza.
Składniki
Woda, ryż (35%), ryż uprawny, sól.
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna18 kcal
-
Tłuszcze / Lipidyg
-
Nasycone kwasy tłuszczoweg
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe0.7 g
-
Cukryg
-
Błonnik pokarmowyg
-
Białka0.8 g
-
Sól0.03 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
1 pytania
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.