Mugi Miso niepasteryzowane
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
-
Najlepsze miso, jakie znam, zarówno ze względu na smak, jak i nieciasną konsystencję.
El mejor miso que conozco, tanto por su sabor como por su textura no apelmazada.
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał -
bardzo dobre miso, doskonałe dla zdrowia
très bon miso excellent pour la santé
Tłumaczone z naturitas.fr
Zobacz oryginał -
Dobre Miso, smak nie jest zbyt intensywny
Bom Miso, o sabor não é muito intenso
Tłumaczone z naturitas.pt
Zobacz oryginał
Mugi Miso niepasteryzowane opinii
Based in 3 reviews
-
5 stars3
-
4 stars0
-
3 stars0
-
2 stars0
-
1 star0
Opis
Mugi Miso niepasteryzowane z Terrasana jest wykonane z ekologicznej soi i jęczmienia. Miso to idealne połączenie pięciu smaków: słony, słodki, kwaśny, kwaśny i umami. Świetnie nadaje się do przyrządzania zupy miso, dobrze sprawdza się również z makaronem, warzywami i potrawami z tofu.
Sposób przyjmowania
Zaleca się stosować do sezonowania zup, sosów, warzyw, mięsa i ryb.
Składniki
Dla 100 g:
Woda, sól morska, soja ekologiczna, jęczmień ekologiczny, fermentacja koji.
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna145 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy5.6 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0.7 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe9.5 g
-
Cukry5.6 g
-
Błonnik pokarmowy5.1 g
-
Białka11.6 g
-
Sól11.5 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.