Masło Kokosowe
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Vegan Nie zawiera żadnych składników pochodzenia zwierzęcego
-
Bezglutenowy Gwarantuje, że zawartość glutenu w produkcie końcowym jest równa lub mniejsza niż 20 mg / kg
-
Bez laktozy Wskazuje na brak laktozy, ale może zawierać śladowe ilości
-
Bez dodatków Nie zawiera dodatkowych substancji
-
Uczciwy handel Gwarantuje sprawiedliwe traktowanie producentów, z poszanowaniem ich praw człowieka i środowiska naturalnego
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
-
Kupiłam na próbę, ale nie przypadł mi do gustu, bo ma w składzie coś, co wygląda jak skrobia. Ale to mój gust.
Comprei para experimentar mas não gostei pois tem algo na composição que parece amido. Mas é meu gosto.
Tłumaczone z naturitas.pt
Zobacz oryginał
Masło Kokosowe opinii
Based in 1 review
-
5 stars0
-
4 stars0
-
3 stars0
-
2 stars1
-
1 star0
Opis
Miąższ kokosowy Premium Bio firmy Dr Goerg, to w 100% czyste organiczne masło kokosowe, w 100% odpowiednie dla naturalnej diety surowej, w 100% wegańskie. W 100% uczciwe, uczciwe i zrównoważone, wykonane w 100% ze świeżo zebranych organicznych kokosów.
Wskazanie
Dr Goerg gwarantuje świeżość w czasie zbiorów: wyprodukowane w ciągu 72 godzin po zbiorze, bez dodatków, bez glutenu, bez laktozy, bez rafinacji, bez dezodoryzacji, bez utwardzania, bez wybielania.
Sposób przyjmowania
Polecany do zup, sosów, dressingów, dań curry i kuchni azjatyckiej. Aby mógł się łatwo rozprowadzać, musi mieć temperaturę ok. 24°C, więc nie jest złym pomysłem podgrzanie go w kąpieli wodnej lub umieszczenie w pobliżu kaloryfera. Masło kokosowe zapewnia maksymalny smak nawet w niewielkich ilościach. Do smażenia zalecamy użycie organicznego oleju kokosowego extra virgin, ponieważ masło kokosowe nie jest tak odporne na ciepło. To jedyne ograniczenie w stosowaniu masła kokosowego.
Warunki przechowywania
Organiczne masło kokosowe Dr. Goerg ma trwałość do dwóch lat. Masło kokosowe należy przechowywać zamknięte, w temperaturze pokojowej, z dala od bezpośredniego światła słonecznego. W temperaturze poniżej 24°C masło krzepnie. Nie wpływa to w żaden sposób na jego właściwości. Aby użyć go w stanie płynnym, można go podgrzać w kąpieli wodnej bez negatywnego wpływu na jego jakość.
Składniki
Ekologiczne masło kokosowe (100%)
Certyfikat
DE-ÖKO-001
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna677 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy64.6 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe60.8 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe7.7 g
-
Cukry7.4 g
-
Błonnik pokarmowy17.3 g
-
Białka7.6 g
-
Sól0.1 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.