Makaron Genoi Miso
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
-
Zgodnie z oczekiwaniami, dobry produkt
Como esperado bom produto
Tłumaczone z naturitas.pt
Zobacz oryginał
Makaron Genoi Miso opinii
Based in 1 review
-
5 stars1
-
4 stars0
-
3 stars0
-
2 stars0
-
1 star0
Opis
Pasta Genmai Miso de Terrasana to pyszna przyprawa na bazie organicznej soi i nieoszlifowanego ryżu. Jest idealny jako baza do misosoepen, dań rybnych i mięsnych, sosów i dressingów. Pyszne również w połączeniu z roślinami strączkowymi lub warzywami, takimi jak kapusta.
Sposób przyjmowania
Zaleca się stosować do sezonowania zup, sosów, warzyw, mięsa i ryb.
Składniki
Dla 100 g:
Woda, sól morska, brązowy ryż ekologiczny, soja ekologiczna, fermentowana koji.
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna183 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy5.8 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe1 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe19.3 g
-
Cukry12 g
-
Błonnik pokarmowy4.9 g
-
Białka11 g
-
Sól11.4 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.