Kuzu Bio
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
-
Rozpuszczam go w herbacie kulicha i dodaję pastę umenoshi. Doskonały
Lo disuelvo en el te kulicha y añado umenoshi pasta.Excelente
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał -
To bardzo dobrze, podobają mi się rabaty, które oferują
Esta muy bien, me gustan los descuentos q ofrecen
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał -
To produkt, którego często używam, zmieszany ze śliwką umeboshi, na różne rzeczy, na przeziębienia, zaparcia, problemy żołądkowe, sosy tuczące, płyny itp ... Dla mnie jest niezbędny w mojej kuchni !!!
Es un producto q yo utilizo mucho, mezclado con una ciruela umeboshi, para diversas cosas, catarros, estreñimiento, problemas estomago, engordar salsas, liquidos etc.... Para mi es un imprescindible en mi cocina!!!
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał -
Jak na razie idzie bardzo dobrze. Dziękuję Ci
De momento va muy bien. Gracias
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał -
Najbardziej lubię kuzu tej marki i codziennie na popołudnie używam go z pastą umeboshi razem z herbatą kukicha.
El kuzu de esta marca es el que más me agrada y lo utilizo con la pasta de umeboshi junto con el té kukicha para la tarde todos los días.
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał
Kuzu Bio opinii
Based in 8 reviews
-
5 stars7
-
4 stars1
-
3 stars0
-
2 stars0
-
1 star0
Opis
Kuzu to opracowany korzeń Pueraria Thumbergiana. Produkcja kuzu polega na izolacji skrobi, eliminacji błonnika i zanieczyszczeń, a na końcu suszeniu na świeżym powietrzu. Ten produkt daje gwarancję braku jakichkolwiek mieszanin, więc jego efekty są zapewnione.
Wskazanie
Przygotowywany jest z korzeni w wieku od 5 do 10 lat i wadze około 10 kg. Te cechy są optymalne dla najlepszej jakości produkcji.
Po zebraniu korzenie kuzu są mielone, a następnie kilkakrotnie przemywane zimną wodą, aby oczyścić je z zanieczyszczeń, aż woda będzie czysta. Na koniec kuzu jest całkowicie wysuszone, pozwalając mu odpocząć przez półtora miesiąca. Rezultatem jest wysokiej jakości kuzu o twardej teksturze. Jej czystość i intensywny biały kolor są ekskluzywne, co jest wynikiem jakości korzenia i tradycyjnych technik jego przygotowania.
Sposób przyjmowania
Zaleca się 2 łyżeczki w szklance wody i gotować przez 1 minutę do uzyskania galaretowatej konsystencji. Podawaj z kilkoma kroplami tamari. Można go również dodawać do zup, kremów, sosów i deserów, aby nadać im konsystencję i gładkość.
Warunki przechowywania
Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu.
Składniki
Korzeń pueraria thumbergiana i pueraria hirsuta matsum z upraw ekologicznych.
Certyfikat
ES-ECO-019-CT
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna336 kcal
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe84 g
-
Sól0.02 g
-
Sód0.02 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
1 pytania
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.