Organiczny napój warzywny owsiany z wapniem
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Bezglutenowy Gwarantuje, że zawartość glutenu w produkcie końcowym jest równa lub mniejsza niż 20 mg / kg
-
UHT Produkt został poddany obróbce termicznej metodą ultra-pasteryzowania.
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
-
Jestem zachwycony tym bezglutenowym napojem sojowym. bardzo mi to odpowiada
Estoy encantada con esta bebida de soja sin gluten. Me sienta muy bien
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał
Organiczny napój warzywny owsiany z wapniem opinii
Based in 1 review
-
5 stars1
-
4 stars0
-
3 stars0
-
2 stars0
-
1 star0
Opis
Bio de Sol Bezglutenowy Wapniowy Napój Owsiany jest używany do produkcji tego rodzaju naturalnie bezglutenowych płatków owsianych.
Wskazanie
Produkowany ze składników pochodzących z upraw ekologicznych, charakteryzujący się wysoką strawnością i zawartością białka, idealny dla sportowców oraz odpowiedni dla wegetarian i wegan, jest unikalnym produktem na rynku skierowanym w szczególności do konsumentów nietolerujących glutenu.
Sposób przyjmowania
Zaleca się spożywać do smaku.
Składniki
Woda, Organiczny Bezglutenowy Owies (14%), Wodorosty Lithothamnium Calcareum, Guma Gellan
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 ml
-
Wartość energetyczna48 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy0.9 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0.2 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe8.4 g
-
Cukry5.5 g
-
Błonnik pokarmowy0.5 g
-
Białka1.2 g
-
Sól0.04 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
1 pytania
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.