Surowe ziarna kakaowe
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Vegan Nie zawiera żadnych składników pochodzenia zwierzęcego
-
Ecocert Produkt ekologiczny certyfikowany przez ECOCERT
-
Uczciwy handel Gwarantuje sprawiedliwe traktowanie producentów, z poszanowaniem ich praw człowieka i środowiska naturalnego
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Opis
Organiczne ziarna kakaowe z Sol Semilla są wyjątkowej jakości ze względu na rzadkość tej odmiany (criollo) i ich rodowy proces produkcji.
Wskazanie
Nasze bryłki kakaowe są uzyskiwane z odmian rodzimych ziaren kakaowych (criollo) uznanych za ich smak, właściwości aromatyczne i odżywcze. Nasz partner z siedzibą w Peru opracował proces przetwarzania, który nie przekracza 45 ° C, zachowując w ten sposób cenne składniki odżywcze kakao.
Sposób przyjmowania
Zaleca się smak tych fasoli do woli, samodzielnie lub w towarzystwie suszonych owoców, nasion oleistych, płatków zbożowych.
Składniki
Kakao.
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna891 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy99 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe65 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe0 g
-
Cukry0 g
-
Białka0 g
-
Sól0 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.