Pasta kakaowa w waflach ekologicznych
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
-
Dobra jakość i format jest bardzo łatwy w użyciu. Bardzo dobrze trzyma się również w pojemniku, ponieważ dobrze się zamyka.
Buena calidad y el formato es muy fácil de usar. Además se conserva muy bien en el envase porque se cierra bien.
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał -
Praca z tym produktem w cukiernictwie jest łatwa. Otrzymujesz znacznie bogatszy wynik niż kupowanie czekoladek, które zawierają o tysiąc składników więcej niż pasta kakaowa i cukier lub po prostu smak gorzkiego kakao do kawy.
Es fácil trabajar con este producto en repostería. Obtienes un resultado mucho más rico que comprando los chocolates que contienen mil ingredientes más que la pasta de cacao y el azúcar o simplemente para degustar un cacao amargo con el café.
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał -
Najwyższej jakości kakao. Ten format jest idealny.
Cacao de máxima calidad. Este formato es ideal.
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał -
Produkt jest dobry, ale może trochę za wysoki.
El producto es bueno pero quizás un poco elevado de precio.
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał
Pasta kakaowa w waflach ekologicznych opinii
Based in 5 reviews
-
5 stars4
-
4 stars1
-
3 stars0
-
2 stars0
-
1 star0
Opis
Pasta kakaowa w Salud Viva oblesas jest czysta i pełna przeciwutleniaczy, jednak dodanie produktów mlecznych, takich jak mleko, cukier, a nawet podczas gotowania lub pieczenia, niweluje wspaniałe działanie antyoksydacyjne, które daje nam ten pożywienie.
Wskazanie
Flawonoidy kakaowe mogą hamować wydzielanie płynów w jelicie cienkim. Uważa się, że flawonoidy kakaowe mają ochronny wpływ na zdrowie naczyń wieńcowych ze względu na ich zdolność do zmiany różnych procesów patologicznych związanych z rozwojem CVD.
Sposób przyjmowania
Zaleca się włączenie ich do ciasta na ciastka i herbatników, w lody i koktajle, w płatkach zbożowych i / lub batonach czekoladowych, ze zbożami, jogurtem, mlekiem warzywnym. Możesz umieścić je w bemar-marie, a następnie włączyć do słodyczy, możesz dodać pastę kakaową w waflach do puddingu ryżowego lub musu czekoladowego. Ogólnie rzecz biorąc do przygotowywania ciastek, czekoladek itp.
Składniki
Pasta kakaowa w waflach z upraw ekologicznych (100%).
Certyfikat
ES-ECO-020-CVTabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna625 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy53 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe32.3 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe17.25 g
-
Cukry3 g
-
Błonnik pokarmowy10.5 g
-
Białka14.5 g
-
Sól0.1 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.