ORGANICZNY Surowy Proszek Kakaowy
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Vegan Nie zawiera żadnych składników pochodzenia zwierzęcego
-
Ecocert Produkt ekologiczny certyfikowany przez ECOCERT
-
Uczciwy handel Gwarantuje sprawiedliwe traktowanie producentów, z poszanowaniem ich praw człowieka i środowiska naturalnego
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Opis
Organiczny surowy kakao w proszku Sol Semilla jest uzyskiwane z rodzimego kakao, jednego z niewielu, które faktycznie jest surowe.
Wskazanie
Ten proszek kakaowy jest uzyskiwany z rodzimego kakao, które obecnie stanowi około 1% światowej produkcji. Wielki przemysł czekoladowy wykorzystuje w rzeczywistości odmiany uzyskane przez hybrydyzację, bardziej opłacalne niż oryginalne ekotypy.
Sposób przyjmowania
Zaleca się stosowanie do wielu pikantnych i słodkich przetworów, potraw, napojów deserowych.
Składniki
Kakao.
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna891 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy99 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe65 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe0 g
-
Cukry0 g
-
Białka0 g
-
Sól0 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.