ORGANICZNA surowa masa kakaowa
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Vegan Nie zawiera żadnych składników pochodzenia zwierzęcego
-
Bezglutenowy Gwarantuje, że zawartość glutenu w produkcie końcowym jest równa lub mniejsza niż 20 mg / kg
-
Uczciwy handel Gwarantuje sprawiedliwe traktowanie producentów, z poszanowaniem ich praw człowieka i środowiska naturalnego
-
Wegetariański Nie zawiera zwierząt, ale może zawierać produkty zwierzęce, takie jak mleko, jaja lub miód
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Opis
Surowa masa kakaowa ORGANIC firmy Sol Semilla jest uzyskiwana z tych oryginalnych odmian kakao criollo, ekotypu uznanego za swój smak, właściwości aromatyczne i odżywcze, który obecnie stanowi około 1% światowej produkcji.
Wskazanie
Pochodzący z Amazonii kakao Criollo jest przekształcane w procesach, które nie przekraczają 45 ° C, zainspirowane starożytnymi technikami rzemieślniczymi, zachowując w ten sposób słynne składniki odżywcze tej masy kakaowej, jednej z niewielu, która jest naprawdę surowa.
Sposób przyjmowania
Wskazane jest stosowanie w wielu pikantnych i słodkich preparatach, potrawach, deserach, napojach ...
Składniki
Kakao.
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna891 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy99 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe65 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe0 g
-
Cukry0 g
-
Białka0 g
-
Sól0 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.