Morelowy Waniliowy Malinowy Drożdżowy Ferment
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Opis
Fermentowy jogurt malinowo-malinowy Morela Natali odkrył dwie korzystne bakterie fermentu dla jogurtu: Streptococcus thermophilus i Lactobacillus bulgaricus. Oba działają w symbiozie do przekształcania mleka w jogurt w temperaturze plus lub minus 40 ° C
Wskazanie
Natali to marka dystrybuowana przez Nature et Aliments. Firma formułuje i przygotowuje dla swoich marek całą gamę sproszkowanych preparatów: deserów, zup, dodatków kulinarnych ... i to w 100% organicznym narzędziu
Składniki
Ekstrakt waniliowy, Mleko w proszku, Burak w proszku, Sok z malin w proszku.
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna330 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy1 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe0.1 g
-
Cukry58 g
-
Białka22 g
-
Sól0.37 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.