NAT-ALI
Jogurtowy waniliowy truskawkowy cytrynowy ferment
30,29 zł Msrp Price 31,11 zł
Już wkrótce w ofercie
Potrzebuejsz pomocy?
TYLKO W APLIKACJI! -5% zniżki na pierwsze zamówienie. Kupon: APPLOVERS

Jogurtowy waniliowy truskawkowy cytrynowy ferment

3 saszetki
Ocena sklepu (4.70 / 5) DOSKONAŁY
Co to jest mieszanka jogurtowa Natali Vanilla Truskawka Cytryna? Preparat jogurtowy Natali vanilla o smaku truskawkowo-cytrynowym to preparat na bazie liofilizowanych sproszkowanych fermentów, dzięki któremu możesz samodzielnie przygotować jogurt smakowy i na nowo odkryć przyjemność z domowych jogurtów. Jak wykorzystać preparat na domowy jogurt? Dwie bakterie Streptococcus thermophilus i Lactobacillus bulgaricus współpracują ze sobą, aby zamienić mleko w jogurt w temperaturze 40 ° C. Dodaj saszetkę proszku do litra mleka zwierzęcego: najpierw rozpuść ferment w 2 łyżkach mleka, a następnie stopniowo wlej resztę mleka . Wlać do garnka, następnie pozostawić do fermentacji w jogurcie przez czas wskazany przez producenta. Wstaw do lodówki, a przed jedzeniem odstaw do ostygnięcia na kilka godzin . Przed włożeniem do jogurtu możesz również dodać cukier według własnego uznania. Zawartość preparatu jogurtowego Natali vanilla truskawka cytryna Jogurt waniliowo-truskawkowo-cytrynowy Natali zawiera 3 saszetki fermentacji, co wystarcza na przygotowanie 24 jogurtów smakowych o 3 różnych smakach. Saszetka zawierająca 2 porcje pozwala na zrobienie 8 jogurtów smakowych. Przechowywać w suchym miejscu w temperaturze pokojowej. Utrzymanie go jednak w chłodzie gwarantuje lepszą skuteczność fermentacji mlekowej.
Zobacz opis
30,29 zł Msrp Price 31,11 zł
Już wkrótce w ofercie
Ocena sklepu (4.70 / 5) DOSKONAŁY
  • Bezpieczna płatność z:

    • mastercard
    • visa
    • maestro
    • paypal
    • google play
    • apple pay

Zwroty

Jest możliwość dokonania zwrotu produktu, jeśli nie był on używany i posiada orginalne opakowanie w ciągu 14 dni od daty dostarczenia zamównia.

Przedstawimy, krok po kroku, jak działa zwrot zamówienia:

  1. Prosimy o kontakt z naszym Działem Obsługi Klienta podając numer zamówienia.
  2. Zapakować i przygotować paczkę.
  3. Wręczyć przesyłkę kurierowi.
  4. Czekaj na zwrot pieniędzy na ten sam sposób płatności.

Jak mogę poprosić o zwrot pieniędzy?

Wartości produktów

  • BIO-ECO
    Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO

Opis

Pytania i odpowiedzi (1)

Opis

Co to jest mieszanka jogurtowa Natali Vanilla Truskawka Cytryna?

Preparat jogurtowy Natali vanilla o smaku truskawkowo-cytrynowym to preparat na bazie liofilizowanych sproszkowanych fermentów, dzięki któremu możesz samodzielnie przygotować jogurt smakowy i na nowo odkryć przyjemność z domowych jogurtów.

Jak wykorzystać preparat na domowy jogurt?

Dwie bakterie Streptococcus thermophilus i Lactobacillus bulgaricus współpracują ze sobą, aby zamienić mleko w jogurt w temperaturze 40 ° C.

Dodaj saszetkę proszku do litra mleka zwierzęcego:

  • najpierw rozpuść ferment w 2 łyżkach mleka, a następnie stopniowo wlej resztę mleka .
  • Wlać do garnka, następnie pozostawić do fermentacji w jogurcie przez czas wskazany przez producenta.
  • Wstaw do lodówki, a przed jedzeniem odstaw do ostygnięcia na kilka godzin .
  • Przed włożeniem do jogurtu możesz również dodać cukier według własnego uznania.

Zawartość preparatu jogurtowego Natali vanilla truskawka cytryna

Jogurt waniliowo-truskawkowo-cytrynowy Natali zawiera 3 saszetki fermentacji, co wystarcza na przygotowanie 24 jogurtów smakowych o 3 różnych smakach.

Saszetka zawierająca 2 porcje pozwala na zrobienie 8 jogurtów smakowych.

Przechowywać w suchym miejscu w temperaturze pokojowej. Utrzymanie go jednak w chłodzie gwarantuje lepszą skuteczność fermentacji mlekowej.

Składniki

Wanilia: mleko w proszku *, ekstrakt waniliowy * (25%), Streptococcus thermophilus, Lactobacillus bulgaricus, proszek waniliowy * (4%).

Truskawka: mleko w proszku *, naturalny aromat * (25%), Streptococcus thermophilus, Lactobacillus bulgaricus, burak w proszku *.

Cytryna: mleko w proszku *, ekstrakt z cytryny * (35%), Streptococcus thermophilus, Lactobacillus bulgaricus.

* Produkty z rolnictwa ekologicznego.

Waga netto: 36g

Pochodzenie: Francja

Etykiety i certyfikaty:

Rolnictwo organiczne

Europejska etykieta rolnictwa ekologicznego

SKU: LP-0108828
BBFU5SGZLFA

Tabela żywieniowa

  • Dla 100 g
  • Wartość energetyczna
    330 kcal
  • Tłuszcze / Lipidy
    1 g
  • Węglowodany / Kwasy tłuszczowe
    58 g
  • Białka
    22 g
  • Sól
    0.37 g

Szczegóły

  1. Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.

Pytania i odpowiedzi

1 pytania

Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.