Ferment Świeży ser w naczyniu
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Opis
Ferment Świeży ser w faisselle faisselle jest typowym świeżym serem, jednym z najstarszych wytwarzanych przez człowieka. Ten świeży ser jest wytwarzany z mleka krowiego, owczego lub koziego.
Wskazanie
Faisselle można zjeść, a także deser z miodem lub cukrem, aromatycznymi ziołami lub w pikantnym naczyniu. Saszetka z podwójną dawką wytwarza 1 litr świeżego sera.
Sposób przyjmowania
Zaleca się stosowanie idealnie czystych naczyń. Rozpuść fermentację w 2 łyżkach mleka, a następnie stopniowo wlej pełny litr mleka. Wlać do garnków z naczyniami. Pozostawić do fermentacji przez 24 godziny w temperaturze pokojowej (23 ° C). Po zestaleniu zmontuj garnki w pozycji opróżniania i wstaw do lodówki. W przypadku bardziej suchego świeżego sera pozwól mu spłynąć dłużej w lodówce, regularnie usuwając serwatkę
Warunki przechowywania
Trzymać z dala od ciepła i światła
Składniki
Mleko w proszku, Lactococcus lactis, Liofilizowana podpuszczka zwierzęca, Lactococcus cremoris, Lactococcus diacetylactis.
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna355 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy1.5 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe0.1 g
-
Cukry52 g
-
Białka34 g
-
Sól0.55 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.