Umeboshi z liśćmi Shiso
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Wegetariański Nie zawiera zwierząt, ale może zawierać produkty zwierzęce, takie jak mleko, jaja lub miód
Opis
Umeboshi z liśćmi dzikiej rośliny Shiso de Mimasa, znanej również jako liście perilli, pochodzące z południowych Chin. Od XVII wieku gromadzono je do celów spożywczych.
Wskazanie
Liście Shiso są dziką rośliną, znaną również jako liście perilli, pochodzącą z południowych Chin. Od XVII wieku gromadzono je do celów spożywczych. Istnieją dwa rodzaje liści: czerwone shiso i zielone shiso. Pigment zmienia kolor na czerwony, gdy wchodzi w kontakt z kwasem lub powietrzem, więc kwasowość śliwek umeboshi zmienia swój pierwotny kolor na czerwony.
Sposób przyjmowania
Zaleca się brać dwa lub trzy razy w tygodniu, żując je lub mieszając w bułce tartej z innymi pokarmami.
Składniki
Popiół (17,8 g).
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna24 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy0.6 g
-
Nasycone kwasy tłuszczoweg
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe6.3 g
-
Cukry0.5 g
-
Błonnik pokarmowyg
-
Białka0.3 g
-
Sól5.58 g
-
Sód5.58 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.