brazylijskie orzechy
Wartości produktów
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Opis
Chrupiące orzechy brazylijskie o łagodnym smaku i aromacie. Są to nasiona Bertholletia excelsa, drzewa, które rośnie tylko w nienaruszonej dżungli. Po pierwszych deszczach spadają z drzew i są zbierane ręcznie. Jego stosowanie jest pomocą w ochronie jego środowiska.
Sposób przyjmowania
Zaleca się dodawać do każdego dania, musli. Idealny deser.
Warunki przechowywania
Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu.
Składniki
Brazylijskie orzechy *.
(*) Z rolnictwa ekologicznego.
Certyfikat
BOLICER
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna693 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy66.8 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe15.4 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe3.6 g
-
Cukry2.3 g
-
Błonnik pokarmowy6.7 g
-
Białka16 g
-
Sól0.005 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.