Witamina E 250 jm
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Bez soi Wskazuje na brak soi lub jej pochodnych, ale może zawierać śladowe ilości
-
Bezglutenowy Gwarantuje, że zawartość glutenu w produkcie końcowym jest równa lub mniejsza niż 20 mg / kg
-
Bez laktozy Wskazuje na brak laktozy, ale może zawierać śladowe ilości
-
Wegetariański Nie zawiera zwierząt, ale może zawierać produkty zwierzęce, takie jak mleko, jaja lub miód
-
Nie zawiera proszku do pieczenia Wskazuje na brak drożdży lub pochodnych drożdży, ale może zawierać śladowe ilości.
-
Jest to produkt wysokiej jakości w bardzo dobrej cenie
Es un producto de gran calidad a muy buen precio
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał
Witamina E 250 jm opinii
Based in 1 review
-
5 stars1
-
4 stars0
-
3 stars0
-
2 stars0
-
1 star0
Opis
Lamberts Witamina E 250 jm jest niezbędnym suplementem regulującym procesy chemiczne w organizmie.
Właściwości i korzyści z Witamina E 250 jm
Istnieją dwie główne grupy witamin: witaminy rozpuszczalne w tłuszczach, takie jak witaminy A, D i E, które mogą rozpuszczać się w tłuszczach i przechowywane w organizmie, oraz witaminy rozpuszczalne w wodzie, takie jak witaminy B i C, które są rozpuszczalne w wodzie i których organizm nie rozpuszcza Naturalna witamina E (d-alfa-tokoferol) została naukowo udowodniona, że jest dwa razy silniejsza niż jej syntetyczny odpowiednik (dl-alfa-tokoferol) i została uznana przez wielu badaczy za jeden z najważniejszych znanych przeciwutleniaczy w diecie dla mężczyzny.
Witamina E chroni każdą komórkę w ciele przed stresem oksydacyjnym wywołanym przez reaktywne związki zwane „wolnymi rodnikami”, a te właściwości ochronne sprawiły, że witamina E znalazła się w centrum globalnych badań.
Lamberts dostarcza witaminy E w swojej naturalnej formie d-alfa tokoferolu, ponieważ w ten sposób jest wytwarzany w żywności. Badania pokazują, że naturalna witamina E ma doskonałą aktywność biologiczną, jest łatwiej przyswajalna i zatrzymywana w organizmie niż syntetyczna witamina E. Forma syntetyczna nazywa się dl-alfa tokoferol i jest najtańszą i najczęściej stosowaną w wielu produktach witaminy E.
Witamina E stosowana w produktach Lamberts pochodzi naturalnie z oleju roślinnego, aw naszych produktach jest standaryzowana na d-alfa tokoferol, ale obecne są inne tokoferole.
Ta witamina, podobnie jak inne rozpuszczalne w tłuszczach składniki odżywcze, może być mierzona w mikrogramach (µg) lub w jednostkach międzynarodowych (IU). 1 mg D-alfa tokoferolu = 1,49 IU
Istnieją badania naukowe, które wskazują, że może pomóc utrzymać dobre samopoczucie serca, zapobiegając przekształcaniu wielonienasyconych tłuszczów w organizmie przez utlenianie w tłuszcze nasycone, chroniąc w ten sposób wszystkie błony, w tym płuc i naczyń krwionośnych.
Lamberts Witamina E jest produkowana w Wielkiej Brytanii w lokalizacjach, które działają zgodnie z surowymi standardami produkcji farmaceutycznej GMP. Nasza witamina E jest ekstrahowana z naturalnego oleju roślinnego i jest dostarczana w kapsułkach bez żelatyny.
Jak zażywać Witamina E 250 jm?
1 kapsułka 1 do 2 razy dziennie z jedzeniem.
Środki ostrożności
Osoby z nadciśnieniem tętniczym, które są uzupełnione witaminą E, powinny zacząć od małej ilości IU (jednostek międzynarodowych) i stopniowo zwiększać ją pod nadzorem pracownika służby zdrowia. Ci, którzy używają leków na receptę w celu rozrzedzenia krwi (rozcieńczalników krwi) lub aspiryny, powinni skonsultować się z lekarzem przed użyciem suplementów witaminy E.
Warunki przechowywania
Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu, chronić przed światłem i poza zasięgiem małych dzieci.
Skład Witamina E 250 jm
Dla 1 kapsułki:
Witamina E (d-alfa tokoferol) (168 mg).
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.