Mieszanka białek roślinnych o smaku czerwonych jagód BIO
Opis
Huaora Organic Red Fruit Flavour Vegetable Protein Mix to mieszanka białek roślinnych połączonych w 65% z aromatem czerwonych owoców, aby wzmocnić rozwój masy mięśniowej, zwiększyć energię i przyspieszyć eliminację tłuszczu oraz redukcję sylwetka.
Właściwości i korzyści z Mieszanka białek roślinnych o smaku czerwonych jagód BIO
Huaora Organic Red Fruit Flavour Vegetable Protein Mix jest idealnym suplementem diety dla sportowców oraz osób z nietolerancją glutenu, soi, jajek i/lub produktów mlecznych. Idealny do łączenia w dietę wegańską i wegetariańską.
Ta mieszanka to produkt przekształcający kwasy tłuszczowe w energię dzięki wysokiej zawartości lizyny, która:
- Sprzyja eliminacji tłuszczów poprzez zwiększenie siły i odporności fizycznej.
- Pomaga zmniejszyć objętość ciała dzięki mieszance dostarczającej 18 niezbędnych aminokwasów, ponieważ wytwarzają one hormony odpowiedzialne za rozkład tłuszczu.
- Pomaga zredukować tłuszcz we krwi.
- Wysoka zawartość aminokwasów oraz niska zawartość węglowodanów i kalorii, zapewniają długotrwałe uczucie sytości, opóźniając uczucie głodu.
- Aminokwasy rozgałęzione, takie jak leucyna, izoleucyna i walina, przyczyniają się do wzmocnienia układu odpornościowego i zwiększenia wydajności mięśni podczas treningu, a także aktywacji regeneracji i wzrostu mięśni po treningu.
Jak zażywać Mieszanka białek roślinnych o smaku czerwonych jagód BIO?
Zaleca się dodać miarkę mieszanki do szklanki wody, mleka lub innego napoju roślinnego, takiego jak mleko kokosowe, migdałowe lub sojowe i dobrze wymieszać szejkerem 30 minut przed lub po treningu.
Możesz też dodać miarkę do swoich soków, koktajli, jogurtów, płatków śniadaniowych czy sałatek owocowych: będą o wiele bardziej pożywne. Dzięki smakowi czerwonych owoców może być dodawana do ciast, takich jak herbatniki lub ciasteczka, w pieczywie, w pasztetach, aby zwiększyć wartość odżywczą dań wegetariańskich lub wegańskich.
Warunki przechowywania
Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu.
Skład Mieszanka białek roślinnych o smaku czerwonych jagód BIO
Białko grochowe, Białko ryżowe, Białko konopne, Cukier kokosowy, Aromat.
Na każde 100g:
Alanina (4,15 g), Arginina (8,75 g), Kwas asparaginowy (11,57 g), Cysteina (1,03 g), Kwas glutaminowy (19,13 g), Glicyna (3,95 g), Histydyna (2,50 g), Izoleucyna (4,41 g) ), Leucyna (8,28 g), Lizyna (6,93 g), Metionina (1,26 g), Fenyloalanina (5,33 g), Prolina (4,10 g), Seryna (5,29 g), Treonina (3,69 g), Tryptofan (1,96 g), Tyrozyna (4,10 g), Walina (4,96 g).
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna367 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy0.6 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0.2 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe24 g
-
Cukry19 g
-
Białka65 g
-
Sól1.8 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.