Proszek Shatavari
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Organiczny Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Opis
Shatavari, zwane także szparagami indyjskimi, należy do rodziny szparagowatych. Shatavari to sanskryckie imię Asparagus Racemosus, które dosłownie oznacza „Ta, która ma stu mężów”, ponieważ poprawia płodność. Znany w tradycyjnej medycynie ajurwedyjskiej ze swoich właściwości tonizujących i orzeźwiających (Rasayana).
Jak zażywać Proszek Shatavari?
Zalecamy spożywać od 1/2 łyżeczki (1,5 g) do 2 łyżeczek (6 g) dziennie w szklance gorącej wody, napojów roślinnych, soków lub koktajli.
Środki ostrożności
Jedzenie należy traktować jako integralną część zróżnicowanej i zbilansowanej diety połączonej ze zdrowym trybem życia.
Warunki przechowywania
Przechowywać w chłodnym (15-25°C), suchym miejscu, z dala od bezpośredniego światła słonecznego. Nie należy zakładać, że upłynął ostatni okres przechowywania
Skład Proszek Shatavari
Proszek z korzenia Shatavari*.
(*) Rolnictwo organiczne.
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna313 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy2.7 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe1.05 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe47.79 g
-
Cukry5.8 g
-
Błonnik pokarmowy35.23 g
-
Białka6.81 g
-
Sól0.089 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.