Olej z kiełków pszenicy
-
Bezpieczna płatność z:
Opis
Olej z kiełków pszenicy jest wytwarzany z kiełków pszenicy. Ma szerokie spektrum składników odżywczych, w tym witaminy, minerały, niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe (NNKT), fitosterole i polikozanole. Do najbardziej znanych naturalnych bioaktywnych składników odżywczych należą witamina E, kwas tłuszczowy omega-3, kwas alfa-linolenowy (ALA) oraz woski dietetyczne, takie jak oktakozanol.
Jak zażywać Olej z kiełków pszenicy?
Zaleca się przyjmowanie 2 kapsułek dziennie z jedzeniem.
Środki ostrożności
Tylko dla dorosłych. Skonsultuj się z lekarzem, jeśli jesteś w ciąży lub karmisz piersią, jeśli przyjmujesz leki (zwłaszcza leki rozrzedzające krew, aspirynę lub NLPZ) lub jeśli masz schorzenie. Trzymać z dala od dzieci. Zmienność koloru i pewna separacja cząstek w kapsułce żelowej są naturalne i nie wpływają na jakość produktu.
Warunki przechowywania
Po otwarciu przechowywać w chłodnym, suchym miejscu.
Skład Olej z kiełków pszenicy
Miękka kapsułka żelatynowa (żelatyna wołowa, gliceryna, woda).
Na 2 kapsułki:
Olej z kiełków pszenicy (2260 mg)
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.