Peptydy kolagenowe o neutralnym smaku
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Bezglutenowy Gwarantuje, że zawartość glutenu w produkcie końcowym jest równa lub mniejsza niż 20 mg / kg
-
Bez dodatku cukru Do produktu nie dodano żadnego cukru o właściwościach słodzących.
Opis
Peptydy kolagenowe Vital Proteins pochodzą z najwyższej jakości naturalnych i zrównoważonych źródeł.
Właściwości i korzyści z Peptydy kolagenowe o neutralnym smaku
Peptydy kolagenowe charakteryzują się wysokim poziomem kluczowych aminokwasów: glicyny, proliny i hydroksyproliny. Stanowią one około 50% całkowitej zawartości aminokwasów.
Bardzo specyficzna kombinacja aminokwasów, którą można znaleźć w tych peptydach kolagenowych, ma właściwości, których nie można znaleźć w innych źródłach białka.
Kolagen to składnik naszego organizmu, który naturalnie występuje we wszystkich tkankach łącznych, ścięgnach, więzadłach i kościach, zapewniając im siłę, strukturę i elastyczność.
Jak zażywać Peptydy kolagenowe o neutralnym smaku?
Zaleca się rozmieszać 1 do 2 łyżek stołowych w 236 ml płynu i dobrze wymieszać. Można go mieszać z gorącymi lub zimnymi płynami i przyjmować o dowolnej porze dnia.
Środki ostrożności
Może zawierać śladowe ilości mleka. Nie przekraczać zalecanej porcji dziennej. Suplementy diety nie zastępują zróżnicowanej diety i zdrowego trybu życia. Trzymać z dala od dzieci.
Warunki przechowywania
Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu.
Skład Peptydy kolagenowe o neutralnym smaku
Peptydy kolagenu bydlęcego.
Na 2 łyżki:
Kolagen (20 g), Białko (18 g)
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.