Sproszkowany imbir
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Bezglutenowy Gwarantuje, że zawartość glutenu w produkcie końcowym jest równa lub mniejsza niż 20 mg / kg
-
Wegetariański Nie zawiera zwierząt, ale może zawierać produkty zwierzęce, takie jak mleko, jaja lub miód
-
Brak alergenów Nie zawiera alergenów
-
Niski poziom tłuszczu Nie zawiera więcej niż 3 g tłuszczu na 100 g w przypadku produktu stałego lub 1,5 g tłuszczu na 100 ml w przypadku produktu płynnego.
Opis
Imbir w proszku z MyConatur, ożyw swój potrawy dzięki naszej nowej ofercie Selection.
Właściwości i korzyści z Sproszkowany imbir
Sproszkowany imbir Myconatur pochodzi z kory samej rośliny. Jest to produkt produkcji ekologicznej, który nie był modyfikowany genetycznie. 100% organiczny imbir w proszku. Pochodzenie: Indie. Szklany pojemnik zawierający 90 gramów. żółtawy kolor. Charakterystyczny smak imbiru. Bez alergenów i bez glutenu. Posiada właściwości, które przyczyniają się do utrzymania prawidłowego poziomu cholesterolu we krwi. Niska zawartość tłuszczów nasyconych. Niska zawartość sodu pomaga w utrzymaniu prawidłowego ciśnienia krwi. Wysoka zawartość błonnika. Niska zawartość cukru.
Jak zażywać Sproszkowany imbir?
Jest zalecany jako dodatek do wielu posiłków. Idealny do zup, przecierów, mięs, sosów ... W zależności od użytej ilości imbir nadaje potrawie pikantny charakter. Możesz zrobić herbatę imbirową, zagotować wodę i dodać trochę imbiru, cytryny i miodu. W ten sposób otrzymamy domowy preparat łagodzący kaszel. Jednak w postaci herbaty może być stosowany jako idealne uzupełnienie, aby zapewnić mu przeciwutleniacze.
Warunki przechowywania
Przechowywać w chłodnym, suchym i ciemnym miejscu.
Skład Sproszkowany imbir
Imbir w proszku (100%).
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.