Organiczny proszek imbirowy
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Bezglutenowy Gwarantuje, że zawartość glutenu w produkcie końcowym jest równa lub mniejsza niż 20 mg / kg
-
Nie zawiera cukru Zawiera maksymalnie 0,5 g cukrów na 100 g
-
Bez konserwantów Nie zawiera dodatków przedłużających trwałość produktu
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Opis
Imbir w proszku ma charakterystyczny smak i wyrazisty aromat, który dodaje szczególnego charakteru wielu potrawom. Jest szeroko stosowany w kuchni azjatyckiej do przyprawiania gulaszy, zup, frytek i marynat. Oprócz walorów kulinarnych imbir był również tradycyjnie stosowany jako naturalny środek w ziołolecznictwie.
Warunki przechowywania
Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu.
Skład Organiczny proszek imbirowy
Imbir w proszku (Zingiber officinale)*.
(*) Rolnictwo organiczne.
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna335 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy4.24 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0.22 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe71.62 g
-
Cukry3.39 g
-
Błonnik pokarmowy21 g
-
Białka8.98 g
-
Sól0.07 g
-
Sód38 mg
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.