Ginger Pickles
Wartości produktów
-
Vegan Nie zawiera żadnych składników pochodzenia zwierzęcego
-
Bogate i podawane do sushi, sałatek lub samodzielnie
Ricos y sirven para sushi,ensaladas o solos
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał
Ginger Pickles opinii
Based in 1 review
-
5 stars0
-
4 stars1
-
3 stars0
-
2 stars0
-
1 star0
Opis
Pikle imbirowe z La Finestra sul Cielo powstałe w wyniku fermentacji pikantnego korzenia imbiru w occie ryżowym, soli i liściach shiso. Nie zawierają sztucznych konserwantów, aromatów, barwników ani substancji słodzących.
Jak zażywać Ginger Pickles?
Zaleca się towarzyszyć maquis lub włożyć sałatkę.
Skład Ginger Pickles
Korzeń imbiru (48%), woda, ocet ryżowy (woda, ryż), sól morska, marynowane liście shiso (Perilla frutescens) (liście shiso, sól).
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna22 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy0.36 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0.14 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe4.47 g
-
Cukry0.2 g
-
Błonnik pokarmowy1.2 g
-
Białka0.21 g
-
Sód2 g
-
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe0.06 g
-
Wielonienasycone kwasy tłuszczowe0.16 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.