Układ odpornościowy fermentu probiotycznego Sanviver
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Vegan Nie zawiera żadnych składników pochodzenia zwierzęcego
-
Bezalkoholowy Nie zawiera alkoholu
-
Bez laktozy Wskazuje na brak laktozy, ale może zawierać śladowe ilości
-
Bez konserwantów Nie zawiera dodatków przedłużających trwałość produktu
-
Bez dodatków Nie zawiera dodatkowych substancji
-
Nie zawiera sztucznych aromatów Nie zawiera dodatków, które zapewniają aromat
-
Nie zawiera substancji słodzących Nie zawiera dodatków słodzących
-
Wegetariański Nie zawiera zwierząt, ale może zawierać produkty zwierzęce, takie jak mleko, jaja lub miód
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Opis
Sanviver probiotyczny fermentujący układ odpornościowy firmy Microviver to płynny symbiotyczny suplement diety z fermentacji bezalkoholowej z dobroczynnymi mikroorganizmami, witaminami, minerałami i roślinnymi składnikami aktywnymi, który przyczynia się do prawidłowego funkcjonowania układu odpornościowego i chroni komórki przed uszkodzeniami oksydacyjnymi.
Jak zażywać Układ odpornościowy fermentu probiotycznego Sanviver?
Zaleca się przyjmować 30 kropli (1,5 ml) jeden do trzech razy dziennie na pusty żołądek i rozcieńczyć niewielką ilością wody w szklance. Trzymaj go w ustach i pod językiem przez kilka chwil. Wstrząsnąć przed użyciem.
Warunki przechowywania
Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu.Po otwarciu przechowywać szczelnie zamknięte, najlepiej w lodówce i jak najszybciej spożyć.
Skład Układ odpornościowy fermentu probiotycznego Sanviver
Skoncentrowany sok z czarnych winogron* (Vitis vinifera L.), melasa trzcinowa* (Saccharum officinarium), gliceryna roślinna, korzeń i suchy ekstrakt z jeżówki* (Echinacea purpurea), liść bylicy* (Artemisa anua), kora i suchy ekstrakt z kociego pazura (Uncaria tomentosa), liść tymianku* (Thymus Vulgaris L.), korzeń i suchy ekstrakt goryczki* (Gentiana lutea L.), sól morska (chlorek sodu), korzeń lukrecji* (Glycyrrhiza glabra), bakterie kwasu mlekowego (Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium bifidum, Lactobacillus casei, Lactobacillus lactis, Streptococcus thermophilus, Lactobacillus rhamnosus), glukonian cynku, aromat lukrecji, słodzik (stewia*-glikozydy stewiolowe), witaminy (A, B6, B9, B12, C), selenometionina.
(*) Z upraw ekologicznych.
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.