Probiotravel20 komfort trawienny
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Vegan Nie zawiera żadnych składników pochodzenia zwierzęcego
-
Bez laktozy Wskazuje na brak laktozy, ale może zawierać śladowe ilości
-
Bez sztucznych barwników Nie zawiera dodatkowych barwników
-
Wegetariański Nie zawiera zwierząt, ale może zawierać produkty zwierzęce, takie jak mleko, jaja lub miód
Opis
Probiotravel 20 komfort trawienny firmy Airbiotic to suplement diety zawierający 12 szczepów mikroorganizmów występujących w układzie pokarmowym, o potwierdzonej odporności w sytuacji dużej kwasowości żołądka.
Właściwości i korzyści z Probiotravel20 komfort trawienny
Probiotravel jest szczególnie wskazany do stosowania w podróży, gdyż nie wymaga chłodzenia do jego utrzymania. Może być również spożywany przez osoby przyjmujące antybiotyki lub cierpiące na wzdęcia brzucha, ponieważ nie powoduje wzdęć wydzielania gazów.
Probiotravel 20 firmy Airbiotic dostarcza 20 000 milionów żywych mikroorganizmów w dwunastu szczepach jelitowych:
- Lactobacillus acidophilus: mikroorganizm dominujący w jelicie cienkim.
- Bifidobacterium bifidum: występuje w jelicie grubym.
- Bifidobacterium breve, Lactobacillus plantarum, Lactobacillus rhamnosus: mikroorganizmy regulacyjne uzupełniające.
- Streptococcus thermophilus: obecny w jogurcie i sfermentowanym mleku.
Wszystkie starannie wyselekcjonowane pod kątem przetrwania, aktywności i efektu synergistycznego, przy zastosowaniu złożonych procesów zapewniających ich żywotność.
Jak zażywać Probiotravel20 komfort trawienny?
Zaleca się przyjmowanie 1 kapsułki dziennie, popijając szklanką wody i poza posiłkami.
Środki ostrożności
Nie połykać kapsułek z gorącymi napojami, ciepło zabija mikroorganizmy. Nie przekraczać zalecanej porcji dziennej. Suplementy diety nie powinny być stosowane jako substytut zróżnicowanej i zbilansowanej diety ani zdrowego trybu życia.
Warunki przechowywania
Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu.
Skład Probiotravel20 komfort trawienny
Bifidobacterium bifidum, Bifidobacterium breve, Bifidobacterium longum, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus bulgaricus, Lactobacillus gasseri, Lactobacillus plantarum, Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus reuteri, Saccharomyces cerevisiae var. boulardii, Lactobacillus paracasei, Streptococcus thermophilus, Substancja glazurująca: hydroksypropylometyloceluloza i guma gellan, Substancja przeciwzbrylająca: sole magnezowe kwasów tłuszczowych.
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.