Sanaglu
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Bezglutenowy Gwarantuje, że zawartość glutenu w produkcie końcowym jest równa lub mniejsza niż 20 mg / kg
-
Bez laktozy Wskazuje na brak laktozy, ale może zawierać śladowe ilości
-
Bez konserwantów Nie zawiera dodatków przedłużających trwałość produktu
Opis
Margan's Sanaglu zawiera enzymy, które specyficznie wspomagają trawienie żywności zawierającej gluten. W przypadku zdiagnozowanej celiakii jedynym skutecznym sposobem leczenia jest przestrzeganie ścisłej diety bezglutenowej.
Właściwości i korzyści z Sanaglu
Suplement diety na bazie enzymów trawiennych proteaz i peptydaz
Jak zażywać Sanaglu?
Zaleca się przyjmować bezpośrednio przed spożyciem posiłku lub napoju z glutenem. Maksymalna konsumpcja wynosi 5 kapsułek dziennie.
Środki ostrożności
Nie przekraczać wyraźnie zalecanej dziennej dawki.
Skład Sanaglu
Enzymy trawienne (proteazy i peptydazy), substancja wypełniająca: maltodrekstyna; substancja otoczka: hydroksypropylometyloceluloza, woda i średniołańcuchowe kwasy tłuszczowe.
Na 1 kapsułkę:
Proteaza 3,0 (102,55 mg), Proteaza (85,42 mg), DPPIV (20 mg).
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.