Białko ryżowe
Wartości produktów
-
Vegan Nie zawiera żadnych składników pochodzenia zwierzęcego
-
Bez soi Wskazuje na brak soi lub jej pochodnych, ale może zawierać śladowe ilości
-
Bezglutenowy Gwarantuje, że zawartość glutenu w produkcie końcowym jest równa lub mniejsza niż 20 mg / kg
-
Bez laktozy Wskazuje na brak laktozy, ale może zawierać śladowe ilości
-
Bez dodatków Nie zawiera dodatkowych substancji
-
Wegetariański Nie zawiera zwierząt, ale może zawierać produkty zwierzęce, takie jak mleko, jaja lub miód
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Opis
Purasana Rice Protein to czysty, organiczny, roślinny proszek ryżowy z 59% białka, zrównoważonym profilem aminokwasowym, aromatyzowany bananem i proszkiem lucuma. Białko jest ekstrahowane z całych ziaren kiełkującego brązowego ryżu.
Właściwości i korzyści z Białko ryżowe
Ponadto białka roślinne ryżu są bogate w leucynę, niezbędny aminokwas. Ten kwas jest wchłaniany przez organizm tylko z pożywieniem i pomaga w regeneracji mięśni. Proszek z białka ryżu jest lekkostrawny.
Jak zażywać Białko ryżowe?
Zaleca się wymieszać 1,5 pełnej miarki (30-35 g) białka roślinnego w proszku w shakerze lub blenderze z 300-350 ml napoju ryżowego lub sojowego. Wstrząśnij 15 sekund i wypij.
Środki ostrożności
Ten produkt nie jest odpowiedni dla wegan, ponieważ serwatka pochodzi od krów hodowanych ekologicznie w Austrii.
Warunki przechowywania
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, z dala od światła i wilgoci.
Skład Białko ryżowe
Białko ryżowe*, Banan*, Cukier z kwiatu kokosa*, Lucuma*, Naturalny aromat o smaku bananowym. *Z upraw ekologicznych.
Certyfikat
FR-BIO-10
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.