Spaghetti morskie Francja
Wartości produktów
-
Ecocert Produkt ekologiczny certyfikowany przez ECOCERT
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Opis
Francuskie spaghetti morskie Primeal są drobnymi brązowymi algami o długości około 2 do 4 metrów. Zdolne do koncentracji morskich soli mineralnych są zalecane ze względu na ich wyjątkowe bogactwo w pierwiastki śladowe i liczne witaminy. Brak lipidów i śluz sprawiają, że są one bardziej doskonałymi dietetycznymi pokarmami. Produkt źródłowy białka.
Właściwości i korzyści z Spaghetti morskie Francja
Zbierane łodzią są cięte pod wodą w trakcie przypływu w dużych prądach oceanicznych, aby uniknąć płukania słodką wodą i zagwarantować całkowity brak piasku.
Jak zażywać Spaghetti morskie Francja?
Wskazane jest spożywanie jak zielona fasola. Jest mistrzem ozdób i sałatek „gwarantowanych bezprzewodowo”. Jego pełny i jodowany smak jest oryginalny: oferuje możliwość tworzenia oryginalnych smaków (zmieszanych z białym spaghetti, aby ubarwić rybę ...). Moczenie 15 minut i pieczenie 20 minut.
Środki ostrożności
Może zawierać śladowe ilości skorupiaków i mięczaków.
Warunki przechowywania
Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu, z dala od światła
Skład Spaghetti morskie Francja
Organiczne spaghetti morskie (Himanthalia elongata) (odwodnione brązowe wodorosty).
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna239 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy2.7 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0.7 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe28.5 g
-
Błonnik pokarmowy30.5 g
-
Białka10 g
-
Sól9 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.