Książka kucharska „Prawdziwe jedzenie” – Carlos Rios
-
Bezpieczna płatność z:
Opis
Książka Real Food Cooking autorstwa Ediciones Paidós to książka napisana przez Carlosa Ríosa we współpracy z Davidem Guibertem. W tej książce autorka wyjaśni nam, jakie są wzorce żywieniowe prawdziwego foodera, jakie zmiany powinni wprowadzić w swoim życiu, aby przejść od spożywania niezdrowych produktów do zdrowych produktów i jakie mity na temat prawdziwego gotowania powinni obalić. Pokaże nam także, jakich technik kulinarnych powinniśmy używać, aby zdrowo przyrządzać jedzenie, jakie podstawowe przybory powinniśmy znać i co powinna zawsze znajdować się w naszej spiżarni, aby zachować zdrową i zbilansowaną dietę. W drugiej części książki przedstawiono ponad 100 niepublikowanych wcześniej przepisów, wśród których znajdują się sałatki, zupy, rośliny strączkowe, płatki zbożowe, jajka, mięsa i ryby, pieczywo i sosy. Wszystkie z poradami i informacjami żywieniowymi.
Język książki: hiszpański.
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.