4 pory roku bez glutenu i bez mleka
-
Bezpieczna płatność z:
Opis
Książka z przepisami „4 saisons sans gluten & sans lait” autorstwa Christine Calvet z wydania Thierry Souccar to książka zawierająca 101 przepisów na rodzinny przysmak. Dowiedz się, krok po kroku, jak przejść na nową dietę, która będzie bardziej szanować Twoją fizjologię
Wskazanie
Kompletny przewodnik do zrozumienia i natychmiastowego rozpoczęcia prostej, kreatywnej, radosnej sztuki kulinarnej, która jest również dobra dla ciała. Dzięki tej książce naucz się odkrywać swoją kuchnię na nowo w różnych porach roku, zapoznając się z nowymi składnikami: jedwabiste tofu, maranta, mąka z ciecierzycy, kasztany, proszek migdałowy, mleko kokosowe, puree z nasion oleistych. 6 lat temu Christine Calvet skutecznie przezwyciężyła chroniczne migreny, eliminując gluten i mleko z diety. Ponieważ zawsze odmawiał przygotowania osobnego dania, wyobraził sobie proste przepisy na każdy sezon bez glutenu lub nabiału na rodzinny stół, równie smaczne i zbilansowane, jak ich klasyczne odpowiedniki.
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.