Kasza manna kukurydziana
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
-
Dobry smak i delikatna konsystencja
Buen sabor y textura fina
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał -
Bardzo bogata pełnoziarnista kasza manna kukurydziana do gotowania i gotowania bogatej polenty, typowej włoskiej, gdy nie masz prawdziwej polenty. Ma dobry smak i konsystencję.
Muy rica Sémola de Maíz Integral para hervirla y cocinar una rica Polenta, típica italiana, cuando no se tiene la verdadera Polenta. Tiene buen sabor y textura.
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał -
Zamiennik polenty, typowej włoskiej mąki kukurydzianej. Ma dobry smak i konsystencję.
Un sustituto a la Polenta, típica harina de maíz italiana. Tiene buen sabor y textura.
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał
Kasza manna kukurydziana opinii
Based in 11 reviews
-
5 stars9
-
4 stars1
-
3 stars1
-
2 stars0
-
1 star0
Opis
Aby uzyskać tę semolinę, całe całe ziarno kukurydzy jest dzielone, mielone pod cylindrami, z którymi włókno jest odpowiednio mieszane z semoliną.
Sposób przyjmowania
Do przygotowania polenty zaleca się dodać jedną miarkę polenty na trzy płyny: bulion, wodę lub mleko.
Środki ostrożności
Może zawierać śladowe ilości orzechów, soi, sezamu i zbóż zawierających gluten.
Warunki przechowywania
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu.
Składniki
Kukurydza (100%).
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna343 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy2.8 g
-
Nasycone kwasy tłuszczoweg
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe66.3 g
-
Cukryg
-
Błonnik pokarmowy9.4 g
-
Białka8.3 g
-
Sólg
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.