Świeżo przetworzona włoska soja edamame
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
-
Są dobre, ale nie mają zielonego koloru, który widać na zdjęciu. Mają jasnobrązowy kolor, co choć jest dobre, nie czyni ich tak atrakcyjnymi. Wyobrażałam sobie je jako bardziej „świeże”. Tak czy inaczej, posiadanie w spiżarni gotowego źródła białka jest w porządku.
Están buenos, pero no tienen el color verde que se ve en la imagen. Son de un color marrón pálido, que, aunque están buenos, no los hace tan vistosos. Yo, me los imaginaba mas “frescos”. De todos modos para tener una fuente de proteína ya preparada en la despensa están bien.
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał -
Świetny smak i doskonała prezentacja.
Buenísimo sabor y la presentación excelente.
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał -
Bardzo dobry smak i bardzo trudno znaleźć produkty organiczne.
Très bon en gout et très difficile d'en trouver en bio.
Tłumaczone z naturitas.fr
Zobacz oryginał -
Uwielbiam soję. Używam go często do sałatek
Adoro la soia. La uso molto abbinata all'insalata
Tłumaczone z naturitas.it
Zobacz oryginał
Świeżo przetworzona włoska soja edamame opinii
Based in 9 reviews
-
5 stars5
-
4 stars3
-
3 stars1
-
2 stars0
-
1 star0
Opis
Probios Fresh Processed Italian Edamame Soybeans jest częścią linii ekologicznych roślin strączkowych Probios w puszkach, uprawianych we Włoszech i przetwarzanych tego samego dnia, są pakowane w ciągu 6 godzin od zbioru!
Właściwości edamamu sojowego:
Edamame sojowe to bogate w białko ziarna soi, szeroko stosowane w kuchni azjatyckiej, zwłaszcza w Chinach i Japonii.
Edamame sojowe Il Nutrimento zachowuje smak i konsystencję świeżego produktu z ogrodu, ale z wygodą posiadania go w domowej spiżarni gotowego do użycia.
Przepisy z soi Edamae:
Edamame można gotować we wrzącej lub gotowanej wodzie lub smażyć z olejem, solą i pieprzem.
Ziarna edamame soida można spożywać jako danie główne, jako dodatek, dodatek do sałatek lub jako składnik wielu innych przepisów.
Jak przechowywać soję edamame:
Po otwarciu zalecamy przelanie produktu do pojemnika na żywność i przechowywanie w lodówce.
Spożyć w ciągu kilku dni.
Inne dostępne produkty z tej samej linii: kukurydza, groszek, fasola borlotti, ciecierzyca i soja edamame!
Składniki
* soja edamame, woda, sól. *bio
Certyfikat
IT-BIO-007 Rolnictwo Włochy
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna100 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy18 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe3.9 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe67 g
-
Cukry35 g
-
Białka7.65 g
-
Sól0.2 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.