Tajski ryż z jaśminu
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Opis
Ryż z kiełków jaśminu na żywo tajski tajski przechodzi proces kiełkowania przed łuskaniem, w ten sposób stymulowana jest produkcja witamin, składników odżywczych i aminokwasów.
Bez stearynianu magnezu, bez dwutlenku krzemu ... Tylko wskazane składniki.
Wskazanie
Zawiera GABA, aminokwas, który hamuje impulsy nerwowe w mózgu i utrzymuje niezwykłą równowagę między podnieceniem a spokojem, działając i pomagając falom mózgowym działać jako środek uspokajający.
Sposób przyjmowania
Zaleca się dodanie szklanki ryżu do 1,5 szklanki wody (ten pomiar można regulować). Nie trzeba spłukiwać. Ryż ugotuj razem z wodą w rondlu z pokrywką. Doprowadzić do wrzenia i zmniejszyć ciepło. Gotuj na małym ogniu przez 40 minut. Zdejmij z ognia i odstaw na 10 minut przed podaniem.
Składniki
Dla 100 g:
GABA (15,1 mg), tajski jaśminowy brązowy ryż.
Certyfikat
ES-ECO-020-CVTabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna363 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy2.9 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe2 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe77 g
-
Cukry0 g
-
Błonnik pokarmowy4.3 g
-
Białka7.7 g
-
Sól0 g
-
Wapń12 mg
-
Żelazo1.4 mg
-
Witamina B1 / Tiamina0.2 mg
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.