Kome koji eco
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Kome koji eco opinii
Based in 2 reviews
-
5 stars1
-
4 stars1
-
3 stars0
-
2 stars0
-
1 star0
Opis
Biały ryż koji lub organiczny kome koji jest odwodniony. Po aktywacji, zapewniającej wilgotność i temperaturę, idealnie nadaje się do przygotowywania sfermentowanych potraw i łączenia potraw, będziesz zdumiony głębią smaku (umami) i słodyczy, jaką zapewniają.
Sposób przyjmowania
Zaleca się go używać do przygotowywania wielu sfermentowanych potraw, takich jak sake, amazake, miso, shio-koji, shoyu, koji-zuke, ocet ryżowy, mirin itp.
Warunki przechowywania
Po otwarciu przechowywać w chłodnym, suchym miejscu.
Składniki
Ryż *, Aspergillus oryzae.
(*) z upraw ekologicznych.
Certyfikat
ES-ECO-019-CT
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna346 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy1 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0.1 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe77.8 g
-
Cukry0 g
-
Błonnik pokarmowy0 g
-
Białka0 g
-
Sól0 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
6 pytania
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.