Kenshô
Genmai koji eco
48,93 zł Msrp Price 56,69 zł

10 Ilość sztuk w magazynie

Potrzebuejsz pomocy?
TYLKO W APLIKACJI! -5% zniżki na pierwsze zamówienie. Kupon: APPLOVERS

Genmai koji eco

500 g
-14%
Ocena sklepu (4.70 / 5) DOSKONAŁY
Brązowy ryż koji lub genmai koji Kenshô w najzdrowszy sposób zapewnia umami odrobinę słodyczy do Twoich przepisów. Koji jest odwodniona, aby aktywować, konieczne jest zapewnienie wilgotności i / lub temperatury.
Zobacz opis
48,93 zł Msrp Price 56,69 zł
W magazynie
Kup to dzisiaj i odbierz to od
Nie możemy potwierdzić terminu dostawy. Prosimy o kontakt w celu uzyskania dalszych informacji.

10 Ilość sztuk w magazynie

Ocena sklepu (4.70 / 5) DOSKONAŁY
  • Bezpieczna płatność z:

    • mastercard
    • visa
    • maestro
    • paypal
    • google play
    • apple pay

Zwroty

Jest możliwość dokonania zwrotu produktu, jeśli nie był on używany i posiada orginalne opakowanie w ciągu 14 dni od daty dostarczenia zamównia.

Przedstawimy, krok po kroku, jak działa zwrot zamówienia:

  1. Prosimy o kontakt z naszym Działem Obsługi Klienta podając numer zamówienia.
  2. Zapakować i przygotować paczkę.
  3. Wręczyć przesyłkę kurierowi.
  4. Czekaj na zwrot pieniędzy na ten sam sposób płatności.

Jak mogę poprosić o zwrot pieniędzy?

Wartości produktów

  • BIO-ECO
    Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
  1. Opublikowano 4.02.2024

    Używam go do robienia własnego miso

    Lo utilizo para hacer mi propio miso

    Tłumaczone z naturitas.es

    Zobacz oryginał
  2. Opublikowano 15.10.2023

    Używam go do przygotowania miso z ciecierzycy lub soi, działa wspaniale i bardzo podoba mi się ten smak! Szkoda tylko, że jest dość drogi, ale jak sam zrobisz miso to wychodzi taniej niż kupowane (białe) miso.

    Lo utilizco para hacer mi miso de garbanzos o de soja , va de maravilla y me gusta mucho el sabor !! Una pena que está bastante caro , pero al hacer el miso tu mismo sale mas económico que el miso ( blanco ) comprado

    Tłumaczone z naturitas.es

    Zobacz oryginał

Genmai koji eco opinii

Based in 2 reviews

  1. 5 stars
    2
  2. 4 stars
    0
  3. 3 stars
    0
  4. 2 stars
    0
  5. 1 star
    0

Opis

reviews (2)

Pytania i odpowiedzi (1)

Opis

Brązowy ryż koji lub genmai koji Kenshô w najzdrowszy sposób zapewnia umami odrobinę słodyczy do Twoich przepisów. Koji jest odwodniona, aby aktywować, konieczne jest zapewnienie wilgotności i / lub temperatury.

Wskazanie

Idealnie nadaje się do robienia fermentacji i parowania. Cóż, jego enzymy wyekstrahują umami z twoich składników, a także sprawią, że będzie delikatniejsze.

Sposób przyjmowania

Zaleca się go używać do przygotowywania wielu sfermentowanych potraw, takich jak sake, amazake, miso, shio-koji, shoyu, koji-zuke, ocet ryżowy, mirin itp. Genmai koji jest szczególnie idealna do dodawania umami lub przyrządzania bardziej aromatycznego amazake.

Warunki przechowywania

Po otwarciu przechowywać w chłodnym, suchym miejscu.

Składniki

Ryż brązowy *, Aspergillus oryzae.
(*) z upraw ekologicznych.

Certyfikat

ES-ECO-019-CT

SKU: LP-0163978
PO0674YD

Tabela żywieniowa

  • Dla 100 g
  • Wartość energetyczna
    346 kcal
  • Tłuszcze / Lipidy
    3.3 g
  • Nasycone kwasy tłuszczowe
    0.1 g
  • Węglowodany / Kwasy tłuszczowe
    69.4 g
  • Cukry
    0 g
  • Błonnik pokarmowy
    0 g
  • Białka
    7.7 g
  • Sól
    0 g

Szczegóły

  1. Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.

Pytania i odpowiedzi

1 pytania

Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.