Komosa ryżowa
Wartości produktów
-
Bezglutenowy Gwarantuje, że zawartość glutenu w produkcie końcowym jest równa lub mniejsza niż 20 mg / kg
Opis
Komosa ryżowa - bezglutenowy Probios nie jest prawdziwym zbożem, ale rośliną zielną. Uprawiany już 5000 lat temu przez populacje andyjskie, dla których nadal stanowi bazę żywności.
Wskazanie
Komosa ryżowa - bezglutenowa może służyć jako baza do przygotowywania wielu przepisów: smażonych z warzywami, do ciast lub zup i wielu innych preparatów, które sugeruje Twoja wyobraźnia! Jego właściwości odżywcze sprawiają, że jest źródłem błonnika i bogatym w białko roślinne.
Sposób przyjmowania
Zalecamy mycie płatków przed gotowaniem, aby usunąć wszelkie zanieczyszczenia.
Środki ostrożności
Mogą zawierać śladowe ilości sezamu i orzechów.
Składniki
* Komosa ryżowa. *biologiczny
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna402 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy7.6 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe3.5 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe66.1 g
-
Cukry7.4 g
-
Błonnik pokarmowy10.3 g
-
Białka12.1 g
-
Sól0.02 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.