Saracenum Pełnoziarnista Mąka Gryczana
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Bezglutenowy Gwarantuje, że zawartość glutenu w produkcie końcowym jest równa lub mniejsza niż 20 mg / kg
-
Made in Italy Produkt wytworzony we Włoszech
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
-
świetny produkt do odkupienia
ottimo prodotto, da riacquistare
Tłumaczone z naturitas.it
Zobacz oryginał
Saracenum Pełnoziarnista Mąka Gryczana opinii
Based in 3 reviews
-
5 stars3
-
4 stars0
-
3 stars0
-
2 stars0
-
1 star0
Opis
SARACENUM to nowa linia Sapore di Sole dedykowana do ekologicznej gryki uprawianej i przetwarzanej we Włoszech. Mąka pełnoziarnista otrzymywana z kamiennego mielenia włoskiej gryki, bezglutenowa, odpowiednia dla osób z celiakią.
Sposób przyjmowania
Do przygotowania pizzoccheri, tagliatelle i lasagne 50%, pieczywa, pizzy i focacci 30% oraz ciast, biszkoptów i naleśników, do smaku od 10 do 100% zaleca się stosować w zmiennych proporcjach.
Warunki przechowywania
Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu.
Składniki
mąka gryczana razowa.
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna423 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy44.4 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe6.3 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe4.9 g
-
Cukry0.5 g
-
Błonnik pokarmowy1.8 g
-
Białka2.5 g
-
Sól2.3 g
-
Potas567 mg
-
Żelazo6 mg
-
Witamina B1 / Tiamina1 mg
-
Witamina B2 / Riboflavina0.378 mg
-
Witamina B3 / Niacyna11.1 mg
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.