Cały brązowy proso
Wartości produktów
-
Bezglutenowy Gwarantuje, że zawartość glutenu w produkcie końcowym jest równa lub mniejsza niż 20 mg / kg
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Opis
Kasza jaglana brązowa to naturalnie bezglutenowe płatki zbożowe, które (podobnie jak kasza jaglana złota) mogą być wykorzystywane w różnych potrawach kulinarnych jako nadzienie do warzyw sezonowych, w zupach, do wykonania doskonałych krokietów. Jego pochodzenie sięga Azji Środkowo-Wschodniej już w czasach Egipcjan. W Europie znana jest od średniowiecza, odgrywając bardzo ważną rolę w żywieniu świata zachodniego.
Warunki przechowywania
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu, z dala od światła i źródeł ciepła.
Składniki
Bezglutenowa ekologiczna brązowa kasza jaglana.
Rolnictwo: UE
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna339 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy4.2 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0.4 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe58 g
-
Cukry2 g
-
Błonnik pokarmowy14.8 g
-
Białka9.8 g
-
Sól0.01 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
1 pytania
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.