Biomed włoska kasza jaglana
Wartości produktów
-
Made in Italy Produkt wytworzony we Włoszech
-
Dobry produkt o dobrym smaku
Buon prodotto con buon sapore
Tłumaczone z naturitas.it
Zobacz oryginał
Biomed włoska kasza jaglana opinii
Based in 1 review
-
5 stars1
-
4 stars0
-
3 stars0
-
2 stars0
-
1 star0
Opis
Biomed® - włoska kaszanka jaglana firmy La Finestra sul Cielo to zboża i suszone rośliny strączkowe o najlepszej włoskiej tradycji, uprawiane i produkowane tylko we Włoszech. Zboża i rośliny strączkowe nadają się do przygotowania wielu przepisów, takich jak zupy, sałatki, risotto i buliony.
Sposób przyjmowania
Zaleca się gotować około 20-25 minut i nie wymaga wcześniejszego namaczania.
Składniki
Kasza jaglana.
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna340 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy2.12 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe69.2 g
-
Cukry0 g
-
Błonnik pokarmowy0 g
-
Białka11.06 g
-
Sól0.016 g
-
Sód0.016 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.