Organiczne drobne płatki owsiane
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Opis
Drobne płatki owsiane znane ze swojej miękkiej konsystencji i wykorzystywane na różne sposoby w kuchni. Można je również gotować w wodzie lub mleku, aby uzyskać kremowe płatki owsiane, lub dodawać je do koktajli lub jogurtów, aby dodać tekstury i dodatkowych składników odżywczych.
Sposób przyjmowania
Zaleca się gotować trzy łyżki płatków owsianych w dużej ilości wody przez 5 do 10 minut, mieszając, aby nie przykleiły się do dna.
Środki ostrożności
Zawiera gluten.
Warunki przechowywania
Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu.
Składniki
Drobne płatki owsiane*.
(*) Rolnictwo organiczne.
Certyfikat
ES-ECO-016-CL
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna350 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy5.3 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe1 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe56.6 g
-
Cukry1.2 g
-
Błonnik pokarmowy14.7 g
-
Białka11.6 g
-
Sól0.03 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.