Granola jabłkowo-imbirowa
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Vegan Nie zawiera żadnych składników pochodzenia zwierzęcego
-
Wegetariański Nie zawiera zwierząt, ale może zawierać produkty zwierzęce, takie jak mleko, jaja lub miód
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Opis
Jabłko kocha imbir od La Newyorkina to pyszna granola zapiekana z oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia i o niesamowitym zapachu, który uzyskuje się przez zmieszanie przecieru jabłkowego, cynamonu i rock and rolla, jaki nadaje im imbir. Organiczny, wegański i bardzo bogaty.
Sposób przyjmowania
Polecane do smaku w sałatce ze szpinakiem i świeżymi serami lub jako dodatek do sałatki owocowej.
Warunki przechowywania
Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu.
Składniki
pełnoziarniste płatki owsiane*, przecier jabłkowy (19,57%)*, oliwa z oliwek extra virgin (13,05%)*, brązowy cukier trzcinowy*, rodzynki* (rodzynki i olej słonecznikowy), krojone migdały*, pestki słonecznika*, chipsy jabłkowe (3,26%)*, imbir (0,49%)*, cynamon*, różowa sól himalajska.
(*) Z upraw ekologicznych.
Certyfikat
ES-ECO-012-AS
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna462 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy24.24 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe3.85 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe50 g
-
Cukry22.8 g
-
Błonnik pokarmowy4.8 g
-
Białka8.55 g
-
Sól0.31 g
-
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe15.12 g
-
Wielonienasycone kwasy tłuszczowe5.28 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.